Algemene informatie over beleidsplan

Beleidsplan 2014-2017
'de gezamenlijke zoektocht naar God, met ons hart, ons hoofd en onze handen'
De beleidsplancommissie is in mei 2013 begonnen met haar werk om te komen tot een beleidsplan voor de Protestante Gemeente Weesp & Driemond. Na een inspirerende kerkenraadsdag eind maart 2014, waarin het concept beleidsplan centraal stond, is het beleidsplan op 26 mei 2014 goedgekeurd door de kerkenraad. In de periode waarin het beleidsplan is opgesteld is veelvuldig met de gemeente gecommuniceerd en op 15 juni 2014 is het beleidsplan gepresenteerd aan de gemeente. Met o.a. een kort filmpje hebben we laten zien hoe we van elkaar en van verschillende generaties kunnen leren.

In oktober 2014 zijn een aantal projectgroepen van start gegaan. Meer informatie over de afgeronde en lopende projecten kunt u vinden op deze site.

Door de kerkenraad is een kerngroep samengesteld om de voortgang van de projecten te volgen, waar nodig richting en ondersteuning te geven, en relevante zaken/besluitvorming in de kerkenraad naar voren te brengen. De kerngroep bestaat uit Atie de Vries en Nico de Groot. De kerngroep is voor vragen bereikbaar via: beleidsplan @ pgwd.nl
Via Onderweg en deze website zal regelmatig informatie over de voortgang worden verstrekt.