Expositie in het Lichthuis van John Rolff

De volgende expositie in Het Lichthuis zal te zien zijn in de maanden mei, juni en juli 2018
John is bij toeval gaan schilderen door een opmerking van een buurvrouw. Door omstandigheden kwam hij in 2011 zonder werk te zitten en die buurvrouw wilde daarom van hem een zelfgemaakte kerstkaart krijgen, omdat hij daar nu tijd voor had!
Zo begon John met schilderen en hij kreeg zoveel leuke reacties hierop, dat hij bleef schilderen. John schildert met acrylverf, dat is makkelijker uit kleren te krijgen dan olieverf.
Inspiratie haalt John van internet, eigen foto's en mooie afbeeldingen uit bladen e.d. John is een echte autodidact, hij heeft zich het schilderen helemaal zelf aangeleerd. Hij schildert niet alleen op doek, maar ook op boomstamschijven, steigerhout, plankjes, kistjes en dienbladen. Hij heeft er erg veel plezier in.
Hij vindt het een eer om in het Lichthuis te mogen exposeren en heeft zijn best gedaan om een mooie selectie van zijn werk samen te stellen voor deze expositie.
Het resultaat hiervan kunt u bewonderen in Het Lichthuis.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van Het Lichthuis: dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen van 9.30 – 12.00 uur

expo mei jun jul 2018